1. Adatkezelő megnevezése és elérhetősége (Továbbiakban Adatkezelő)

Név: Kozák László

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sarló utca

Telefonszám: +36703983023

Weboldal: www.fordmustangelmeny.hu

E-mail cím: fordmustangelmeny@gmail.com

  • Adatkezelés célja

A honlapon történő adatok megadásával a Bérlő kapcsolatot teremt a Bérbeadóval. A Bérlő szándékát fejezi ki a szolgáltatások igénybevételéhez az adatai megadásával.

Az adatkezelés jogalapja az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK irányelv hatályon kívül helyezéséről (továbbiakban: GDPR) 6. Cikk (1) bekezdés a) pontja és 9. Cikk (2) bekezdés a) pontja szerint a Jelentkező hozzájárulása

  • A kezelt adatok köre
  Név,  Telefonszám,  E-mail címA Bérlővel történő kapcsolatfelvételhez szükséges adatok. Az e-mail cím nem feltétlenül tartalmaz személyes adatot.

Adatkezelő nem vezet nyilvántartást a kezelt személyes adatokról, azok adatbázisba nem kerülnek felvitelre, profilalkotás nem történik.

  • A személyes adatok tárolásának ideje

A Jelentkező által megadott adatokat az Adatkezelő a hozzájárulás visszavonásáig, de legkésőbb az adatok megadásától vagy a szolgáltatásnyújtás befejezésétől számított 1 évig kezeli. A hozzájárulást a Jelentkező a fenti elérhetőségek valamelyikére küldött (elektronikus) levélben bármikor visszavonhatja.

  • Adatbiztonság

Adatkezelő megteszi mindazon intézkedéseket, amelyek biztosítják, hogy a személyes adatokhoz csak az arra feljogosítottak férhessenek hozzá valamint, hogy az adatok hitelessége és változatlansága biztosított legyen.

  • A Jelentkező adatkezeléssel kapcsolatos jogai

A Jelentkező a GDPR által biztosított jogait (hozzáféréshez való jog, helyesbítéshez való jog, zároláshoz való jog, tiltakozáshoz való jog, törléshez való jog, adathordozhatósághoz való jog) a fenti elérhetőségek valamelyikére (elektronikus) levélben küldött kérelmével gyakorolhatja. Az Adatkezelő a kérelemnek megfelelő adatkezelési műveletet 5 munkanapon belül végrehajtja és erről a Jelentkezőt a kérelem benyújtásának módjával azonos módon tájékoztatja.

  • Jogorvoslathoz való jog

Amennyiben az Adatkezelő a Jelentkező meglátása szerint megsértette a hatályos adatvédelmi követelményeket, akkor panasszal fordulhat a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hátósághoz (cím: 1055 Budapest, Falk Miksa utca 9-11. 1363 Budapest, Pf. 9. E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu, honlap: www.naih.hu), illetve pert indíthat a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény, illetve az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi XCII. törvény szerint hatáskörrel és illetékességgel rendelkező bíróság előtt.

Facebook
Instagram